Kontakt

Laboratorija Provalves 2012 doo, poseduje i specijalna vozila, pokretne radionice, opremljene na svetskom nivou sa ispitnim stolovima, pumpama, prikljucima, manometrima, crevima , svom potrebnom opremom da se na licu mesta izvrši ispitivanje hidraulično ili pneumatsko u skladu sa akreditacijom.

Ispitivanje Industrijske Cevne Armature

Kao akretitovana laboratorija vršimo ispitivanje industrijske cevne armature, zasuna, ventila, klapni, kugla slavina i dr.

Ispitivanje čvrstoće kućišta radimo sa pritiscima u opsegu (0 – 500) bara, ispitivanje zaptivenosti kućišta ako se radi sa vazduhom, opseg ispitivanja je od (0 – 6) bara, ako je testni fluid voda, opseg ispitivanja je od ( 0 – 500) bara i ispitivanje zaptivenosti sedišta ako se radi sa vazduhom, opseg ispitivanja je od (0 – 6) bara, ako je testni fluid voda, opseg ispitivanja je od ( 0 – 500) bara.

Podnesite zahtev za ispitivanje

ISPITIVANJE INDUSTRIJSKE CEVNE ARMATURE

Ispitivanja cevne armature radimo za velike kompanije, NIS A.D, Elemir, RN Pančevo, tankeri za prevoz naftnih derivata, MSK Kikinda, ZIJIN BOR Copper, HBIS Smederevo, toplane Beograd, što nas svrstava u vrhunske saradnike na ovom polju ispitivanja.