Kontakt

Laboratorija Provalves 2012 doo, poseduje i specijalna vozila, pokretne radionice, opremljene na svetskom nivou sa ispitnim stolovima, pumpama, prikljucima, manometrima, crevima , svom potrebnom opremom da se na licu mesta izvrši ispitivanje hidraulično ili pneumatsko u skladu sa akreditacijom.

“Provalves 2012” d.o.o.

U sastavu “Provalves 2012” d.o.o. deluje i LABORATORIJA kao posebna organizaciona jedinica u kojoj se vrše mehanička ispitivanja industrijske armature i opreme pod pritiskom.

Pored prepoznatljivog kvaliteta usluga koje pružamo, naši aduti su kratki vremenski rokovi i povoljne cene zbog čega se naša referenc lista neprekidno povećava.

Labaratorija Provalves 2012 doo, poseduje i specijalna vozila,  pokretne  radionice, opremljene na svetskom nivou sa ispitnim stolovima, pumpama, prikljucima, manometrima, crevima, svom potrebnom opremom da se na licu mesta izvrši ispitivanje hidraulično ili pneumatsko u skladu sa akreditacijom.

osnovan 2012

Šta nas čini jedinstvenim? 

Brzina, efikasnost, pouzdanost, poverljivost , organizovanost, tačnost.

Šta to kupcu znači u stvarnom životu.  Da će u kratkom vremenskom periodu dobija brzu , tačnu i kvalitetnu uslugu, a sa druge strane zastoj proizvodnje će kratko da traje, što kupcu štedi novac i vreme.

BAŽDARENJEBAŽDARENJE