Kontakt

Laboratorija Provalves 2012 doo, poseduje i specijalna vozila, pokretne radionice, opremljene na svetskom nivou sa ispitnim stolovima, pumpama, prikljucima, manometrima, crevima , svom potrebnom opremom da se na licu mesta izvrši ispitivanje hidraulično ili pneumatsko u skladu sa akreditacijom.

Servis

SERVIS Provalves 2012 doo

U okviru laboratorije postoji i servis za demontažu i montažu ventila sigurnosti i industrijske armature sa postrojenja. Cilj je da pogon što kraće bude zaustavljen.
Servis vrši sve potrebne operacije: zamene neispravnih delova, obrade nalegajućih površina, izrada novih delova , vretena, kućišta, sedišta, isključivo za industrijsku armaturu , zasune, klapne, ventile. Servis je opremljen svim potrebnim uredjajima i mašinama za rad kao i iskusnim i edukovanim serviserima.

Servis je u stanju da reparira sve vrste industrijske armature (zasune, kugla slavine, ravne ventile, konusne ventile). Koristimo razne mašine za reparaciju ventila.

​Osnovni cilj nam je da remont armature traje što kraće, kako bi zastoj u procesu proizvodnje bio podnošljiv trošak za klijenta.