Specijalna oprema

Specijalna oprema

Servis labaratorije Provalves 2012 doo, poseduje specijalno obučene i sertifikovane timove za rad sa specijalnim alatima, za potrebe montaže ili demontaže mašinskih elemenata povezanih vijcima čije su matice dimenzija od OK24 do OK200.

Vrlo interesantno za sve gradjevine koje se povezuju specijalnim vijcima, konstrukcije hala, konstrukcije mostova,  generatori i turbine  u hidroelektranama i termoelektranama, na revizionim otvorima posuda, bagerima i transporterima u rudnicima. Vrlo pogodno za remonte u hemijskoj, naftnoj, rudarskoj industriji jer se radi sa pneumatskim aparatima jedinstvenim u Srbiji.

HYTORC  WRENCH
Provalves 2012 doo, poseduje specijalnu opremu, jedinstvenu u Srbiji , hidrauliku za odvijanje i zavijanje vijaka do sile od 24.000 Nm, HYTORC TORQUE WRENCH (made by USA)  najpouzdaniji moment ključ za pritezanje i otpuštanje vijaka.
J-GUN digital
Provalves 2012 doo, poseduje specijalnu opremu, jedinstvenu  u  Srbiji ,  hidrauliku  za  odvijanje  i  zavijanje  vijaka do sile od 10.000 Nm, J-GUN PNEUMATIC DIGITAL WRENCH (made by USA)  najpouzdaniji moment ključ za pritezanje i otpuštanje vijaka sa specijalnim reduktorom i digitalnom navigacijom

Problematični vijčani spojevi!!!

Veoma su česte situacije u našim industrijama, da neke vijčano spojene elemente ne možemo da otspojimo, što zbog korozije vijaka, oštećenja, zaprljanosti ili upotrebe velike sile pritezanja.

Naši timovi opremljeni gore navedenom opremom, uspešno rešavaju sve navedene probleme na vijčanim spojevima od  OK 19  do OK 200 sa silom pritezanja ili odvijanja od  24.000 Nm.

HIDRAULIČNE MAKAZE

Za razmicanje otpojenih elemenata. Sila koju ostvaruje je 15.000 kg. Izuzetno praktičan za prirubničke spojeve.

INDUCTOR 2

Oprema za zagrevanje elemenata do usijanja , bez otvorenog plamena ili varnica.  Omogućava odvrtanje navrtke.

HIDRAULIČNI CEPAČI MATICA

Gde zagrevanje ne pomaže koristimo ove uredjaje radi fizičkog uklanjanja matice. Matica se plastično cepa (uništava) i spada sa vijka.

external
external
external